Wat doet tekstbeleving

Wat doet tekstbeleving

Betekenisvolle beleving

Je wilt je potentiële bezoekers verleiden om jóuw regio of bedrijf te bezoeken of je vrijetijdsproduct te kopen? Je wilt dat ze bij jóu of in jóuw regio geld uitgeven en het liefst dat ze nog vaker terug komen om het nog eens te beleven of ervaren? Ik geloof dat iedereen, ieder bedrijf, product of regio, zich kan onderscheiden door zijn klanten een betekenisvolle beleving aan te bieden en ze daardoor een onvergetelijke ervaring mee te geven. Waarbij je klanten later zeggen: ‘Weet je nog? Dat was geweldig. Zullen we nog eens?’.

Belevingsvolle teksten en producten

Tekstbeleving helpt het unieke DNA en die onvergetelijke ervaring of beleving van jouw bedrijf, organisatie of regio over te brengen. Jij vertelt je verhaal. Ik vertaal het in wervende of informatieve, maar altijd belevingsvolle teksten, uiteraard toegespitst op de doelgroep(en) die je wilt bereiken.  Onder meer verleidelijke websiteteksten, een maandelijkse nieuwsbrief, blog of een spannende speurtocht zet ik met gemak voor je op ‘papier’.

Teksten herschrijven

Misschien heb je al teksten op je website, staat er een nieuwsbrief klaar om te versturen of ben je bezig met het maken van een folder, maar twijfel je over de tekst: ‘Komt de boodschap in mijn tekst goed overkomt? Spreek ik met mijn tekst wel de juiste doelgroep aan? Past de toon van de tekst met wat ik als bedrijf wil uitstralen?’. Ik kijk samen met je naar de tekst en herschrijf desgewenst de tekst zodat die staat als een huis.

Samenwerken

Tekstbeleving kan samenwerken met jouw eigen webdesigner, vormgever, reclamebureau, uitgeverij, drukkerij of fotograaf. Ook kan ik je aan dergelijke professionals voorstellen, zodat er een compleet product ontstaat geheel op je wensen afgestemd.

Nieuwsgierig naar wat tekstbeleving voor jou kan betekenen?

Scroll naar boven