Advertorials

Adver torials

Wil je met je bedrijf, product of regio adverteren in een regionale krant, vakblad of tijdschrift om zo de lezers te verleiden en overtuigen, maar wil je geen advertentie plaatsen waarbij de commerciële inslag er te dik bovenop ligt? Dan is een advertorial wellicht iets voor jou.

Jouw verhaal verkoopt!

Een advertorial is niet hetzelfde als een advertentie. Het doel is wel hetzelfde: je potentiële bezoekers verleiden en overtuigen van de kwaliteiten van jouw bedrijf of regio. Een advertorial is een advertentie in de vorm van een (redactioneel) artikel. Het is het verhaal dat verkoopt, jouw verhaal.

We spreken met elkaar af en ik luister naar jouw verhaal. Wie ben je, wat wil je precies verkopen, welke ervaring wil je de lezer meegeven en waarom zouden ze daarvoor juist bij jou moeten zijn? Jij geeft de praktische informatie. Ik maak er een lekker lopend verhaal van, vol beleving. En als ik daarbij een tevreden klant kan citeren of een enthousiaste medewerker aan het woord kan laten komen, is dat helemaal mooi.

Samenwerken

Een mooie opmaak door je eigen vormgever of ik kan je er één aanbevelen en de advertorial is af. Klaar om in dat ene tijdschrift, vakblad of krant te worden geplaatst.

Nieuwsgierig naar wat tekstbeleving voor jou kan betekenen?

Scroll naar boven