Referenties

Breinprikkels

Met veel enthousiasme heeft Myrthe de teksten voor onze website van beweegmethode Breinprikkels geredigeerd. Met een frisse blik heeft Myrthe onze teksten kritisch gelezen en aangepast aan onze doelgroep. We zijn ontzettend blij dat we Myrthe hiervoor gevraagd hebben, de inhoud komt nu meer tot zijn recht.

Hanneke Geerts en Sanne Peters

Prettige samenwerking met Tekstbeleving

Kort geleden kwam ik in contact met Myrthe van Tekstbeleving. Ze heeft enkele teksten voor onze website Maisonne.nl geschreven waar we erg tevreden over zijn. Het is lastig om een goede tekstschrijver te vinden in de toeristische branche. Een vlotte samenwerking en teksten die lekker doorlezen door een plezierige schrijfstijl. We zullen zeker vaker teksten door Myrthe laten schrijven!

Ewoud Raterink

Fijne partner om mee te werken

Tekstbeleving heeft bijgedragen aan de eerste editie van de Open Bedrijven Dag krant. De samenwerking met Myrthe is prettig; ze luistert goed, vraagt door, oppert suggesties en ze is een sympathieke persoonlijkheid. Myrthe levert hoge kwaliteit en dat is ook onze norm. We zijn ontzettend trots op het resultaat; de krant bevat prachtige verhalen van mooie werkgevers. Bedankt Myrthe.

Marion van Loon

Als mede-organisator van de Blaalse

Als mede-organisator van de Blaalse Zomermarkt heb ik Myrthe gevraagd om haar creatieve geest los te laten op een artikel ter promotie van de Blaalse Zomermarkt. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop ze deze taak heeft opgepakt: ze heeft een frisse, aantrekkelijke schrijfstijl. Ook heeft ze oog voor details, waardoor de tekst de juiste sfeer ademt.

Frans Peters

Direct vanaf ons allereerste eerste

Direct vanaf ons allereerste eerste gesprek heb ik de energieke, enthousiaste en vooral doortastende aanpak ervaren van Myrthe. Ze denkt heel actief en vooral kritisch mee, levert waardevolle input op en komt met concrete voorstellen. De vertaling van het aangeboden design naar pakkende en scherpe webteksten is zeer goed gelukt en telkens ruim voor iedere deadline opgeleverd. Bij een volgende opdracht werk ik graag weer met Myrthe samen.

Mark Kampen

Jan Janssen

Ik heb jaren samen met Myrthe Peters aan een aantal projecten mogen werken. Ik was in die hoedanigheid werkzaam als secretaris van Stichting Promotie Bergeijk (SPB). Verder was ik als projectcoördinator vanuit SPB bij deze projecten betrokken.
Ik heb Myrthe mogen ervaren als een zeer prettig en deskundig persoon. Een persoon waar het fijn mee samen te werken is en die haar deskundigheid op een correcte manier wist over te brengen. Het schrijven van teksten voor deze projecten gingen haar goed af. Teksten behoefde weinig/niet gecorrigeerd te worden. Zij heeft op een zeer professionele wijze aan deze projecten gewerkt. Myrthe is altijd correct geweest in het plannen en uitvoeren van de werkzaamheden m.b.t. deze projecten. Aansturing gebeurde altijd op een professionele manier.

Jan Janssen

Jolanda Louwers-Smeets

Ik heb jaren met Myrthe samengewerkt als collega. Toen viel me haar vlotte pen al op. Haar teksten spreken tot de verbeelding, zeker wanneer het wervende teksten moeten zijn. Werken met Myrthe is prettig omdat ze zich strak aan deadlines houdt, zeer georganiseerd is en altijd goed voorbereid aan een (schrijf)klus begint. Daarnaast heeft ze feeling voor wat het uiteindelijke resultaat moet worden. Zo zijn haar teksten altijd in lijn met de gekozen vorm en fotografie.

Jolanda Louwers-Smeets

Wil jij ook op mijn website vermeld worden?

Nieuwsgierig naar wat tekstbeleving voor jou kan betekenen?

Scroll naar boven