Websiteteksten

Website teksten

Mensen trekken er graag op uit. Ze willen samen met hun vrienden, gezin of familie genieten van hun vrije tijd. Wat is het eerste wat ze gaan doen? Juist, digitaal zoeken naar dat ene romantische huisje aan zee, die verrassend ruime groepsaccommodatie, een nog niet ontdekte regio om neer te strijken of een middag naar een interactief museum. Je website is daarom hét online visitekaartje van je vrijetijdsbedrijf- of regio. Maar het vullen van die website met teksten blijkt toch wel erg lastig. Je krijgt de woorden simpelweg niet op papier. Of klanten begrijpen ondanks de teksten die je hebt geschreven niet precies wat je verkoopt en waar je bedrijf voor staat met alle gevolgen van dien! Tijd om een goede tekstschrijver in te schakelen die de ins & outs van jouw branche kent.

Jouw unieke DNA, jouw verhaal

Ik ga met je rond de tafel zitten en luister naar jouw verhaal. Wie ben je en wat is je verhaal? Wat maakt je authentiek? Welke ervaring wil je de mensen meegeven en waarom zou iemand juist bij jou daarvoor moeten zijn? Ik help je jouw unieke verhaal, jouw boodschap over te brengen in pakkende en belevingsvolle websiteteksten. Uiteraard houd ik in mijn teksten rekening met de vindbaarheid in Google. Je wilt natuurlijk wel dat je potentiële bezoekers je online goed kunnen vinden.

Tip: blijf actueel!

Je hebt een belevingsvolle website. Eentje met een mooie look & feel en helemaal van deze tijd. ‘Niks meer aan doen’, zeg je. Daar zit een addertje onder het gras. Om online goed vindbaar te blijven, is een actuele website een must. Een website met regelmatig nieuwe content. Vind je het lastig om daar aan te denken of daar tijd voor vrij te maken? Ik kan je helpen door regelmatig nieuwsberichten of blogs voor je te schrijven. Als specialist in de vrijetijdssector weet ik precies wat er speelt. Zo blijft je website goed vindbaar. En wie weet verleid je hiermee nog meer potentiële bezoekers naar je website, of nog mooier, direct naar je regio of bedrijf!

 

Nieuwsgierig naar wat tekstbeleving voor jou kan betekenen?

Scroll naar boven