Blogs

Blog teksten

Een onmisbaar ingrediënt van iedere moderne website zijn blogs. Waarom? Blogs zorgen voor nieuwe content op je website. En laat het regelmatig toevoegen van nieuw, relevant materiaal nou net erg gewaardeerd worden door zoekmachines zoals Google, waardoor je online goed vindbaar bent en blijft. Ook zal het regelmatig schrijven van blogs meer bezoekers naar je website trekken, zeker als je je blogs verspreidt via je sociale media kanalen en dat is wat je wilt, toch?

Laat je blog schrijven

Vind je het lastig om blogs te schrijven of tijd daarvoor vrij te maken? Als tekstschrijver kan ik je ondersteunen met het schrijven van belevingsvolle blogs, om van elke blog een sprekend verhaal te maken dat lekker wegleest. En als expert in de vrijetijdsbranche weet ik waarover ik schrijf en voeg ik inhoudelijk ook echt iets toe.

Seizoen- of jaarkaart?

Een aantal blogs schrijven in die drukke zomermaanden als je hiervoor zelf geen tijd hebt, of laat je het liever helemaal aan tekstbeleving over? Beide (en andere) opties zijn mogelijk. Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op.

Nieuwsgierig naar wat tekstbeleving voor jou kan betekenen?

Scroll naar boven