Persberichten

Pers berichten

Wanneer verstuur je een persbericht? Nou, wanneer je nieuws te melden hebt; een bijzondere gebeurtenis of speciale mijlpaal. Van de opening van een Bed & Breakfast, de lancering van een belevingswandelroute tot die mooie prijs voor de meest kindvriendelijke minicamping of de jaarlijkse open dag van een kaasboerderij. En als het bericht goed geschreven is, kan je dat als bedrijf heel wat free publicity opleveren.

Maar wat is goed? Wat zet je er in? Wat werkt en wat juist niet in een persbericht? Logische vragen als je daar niet regelmatig mee te maken hebt. Voor je het weet, is de Bed & Breakfast een feit, is de lancering van dat unieke product of de bekendmaking van die mooie prijs al lang voorbij en heb je hier niet maximaal van kunnen profiteren. Jammer.

Een pakkend persbericht

Tekstbeleving kan je helpen met het schrijven van een pakkend persbericht. Jij vertelt over die speciale mijlpaal of bijzondere gebeurtenis en ik zet jouw verhaal op papier in duidelijke en treffende woorden. Een belevingsvolle foto erbij en het bericht is startklaar om te versturen naar de media.

Nieuwsgierig naar wat tekstbeleving voor jou kan betekenen?

Scroll naar boven