Nieuwsberichten

Nieuws berichten

Je bent helemaal blij met je website; mooie tekst, sprekende foto’s, vol beleving. Maar is jouw website actueel? Ververs je je website regelmatig met nieuwe informatie? Om online goed vindbaar te zijn en te blijven, is een actuele website echt noodzakelijk. Dit doe je onder meer door regelmatig nieuwe berichten op je website te plaatsen: een informatief nieuwsbericht, een leuk interview met één van je bezoekers of met die enthousiaste stagiaire. Vind je het lastig om daaraan te denken of daarvoor tijd vrij te maken? Je kunt het met een gerust hart aan tekstbeleving overlaten. Als specialist in de  leisure weet ik precies wat er speelt en kan ik de teksten daar op afstemmen.

Abonnement

Elke maand een nieuwsbericht op je website, of toch liever elk kwartaal? Ongeveer elke frequentie is mogelijk. De onderwerpen die bepaal jij. Maar uiteraard kan ik, gelet op mijn  achtergrond, ook suggesties aanleveren.

Tip! Plaats een link van je nieuwsbericht op je website ook op je sociale media kanalen, zodat dit bericht een groter bereik krijgt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat tekstbeleving kan doen voor jou? Neem dan contact met mij op.

Nieuwsgierig naar wat tekstbeleving voor jou kan betekenen?

Scroll naar boven