Brochures & folders

Brochures  & Folders

Op zoek naar professionele teksten voor in je jaarlijkse brochure die je potentiële bezoekers kunnen verleiden, of naar sprekende zinnen voor een folder van een recreatieve belevingsroute? Wil je daarbij een belevingsvolle inhoud die past in de totaalbeleving die je je gasten te bieden hebt? Of het nu gaat om informatieve artikelen in een brochure, een wervende en pakkende tekst in je folder, ik vertaal jouw verhaal in belevingsvolle teksten.

Doeltreffend en belevingsvol

Jouw verhaal, jouw boodschap is mijn uitgangspunt. Daarom kom ik graag bij je langs en bespreken we de inhoud. Wat is het doel van je communicatiemiddel? Wie wil je bereiken? Wat is het verhaal of de boodschap die je wilt vertellen? Welke ervaring of beleving wil je overbrengen? Op basis van dit gesprek, en eventueel wat research, zet ik jouw verhaal op papier. Informatief of wervend, maar altijd doeltreffend en belevingsvol, zodat de brochure of folder het beoogde resultaat behaalt.

Samenwerken

Tekstbeleving kan samenwerken met jouw eigen vormgever, drukkerij en fotograaf. Desgewenst kan ik je ook aan dergelijke professionals voorstellen. Samen brengen we jouw verhaal, jouw boodschap tot leven.

Nieuwsgierig naar wat tekstbeleving voor jou kan betekenen?

Scroll naar boven